Eksempler

Eksempler

Herunder har vi listet et par eksempler på, hvordan ORIGINAL har tilføjet værdi til nogle arrangementer. Vi er først i den spæde start hvor vi drager en masse erfaringer – et andet ord for, at vi laver fejl, som vi bliver klogere af!

Men det skal der også være plads til: Først når vi ikke længere tør at prøve kræfter med nye ideer, nye tiltag og nye samarbejder, bliver arrangementet statisk, udvikler sig ikke og ender så med at dø ud, som man har set det ske ved rigtig mange byfester i de små samfund.

Eksempel 1 – Dyrehaveløbet 2015Dyrehaveløb
Her blev et traditionelt løb d. 11. oktober transformeret til et event, der bød på mountainbike-løb i forskellige sværhedsgrader og vandreture med erfarne turledere samtidig med det traditionelle løb.

Man kunne prøve kræfter med kajak-sejlads på dammen og efterfølgende var der forplejning til alle deltagere.

Læs mere om Dyrehaveløbet på Facebook

 

Eksempel 2 – 2412Run 20152015-12-13 13 03 39 (5)
Juleaftensdag har BROEN Haderslev – en frivillig forening med formål at hjælpe udsatte børn og unge – tidligere år lavet et løb i Vojens for at indsamle sponsor-penge til netop de udsatte børn og unge.

ORIGINAL  hjalp med at få etableret markedsføring og sponsorat, så det kunne startes i Haderslev. Det resulterede i at deltagerantal steg 120 til 212 deltagere i Vojens og fra 0 til 525 deltagere i Haderslev by.

Læs mere om 2412Run

 

Ovenstående kan kun lade sig gøre fordi vi hjælper hinanden! ORIGINAL er ikke en fond, et kommunalt tilbud eller en virksomhed, der skal tjene penge for at betale løn. ORIGINAL er dig, mig og det, vi kan gøre for hinanden. Derfor er ORIGINAL absolut intet uden de frivillige kræfter, der driver værket. Vil I være en del af ORIGINAL regner vi også med, at I bidrager til ORIGINAL fællesskabet med de kræfter og kompetencer I nu kan byde ind med.