Ressourcer

Ressourcer

Ressourcer kan være mange ting. Hvis du er en ny forening, kan du læse mere om hvad Haderslev Kommune kan hjælpe med HER. I kan f.eks. søge om TILSKUD, PULJER og LOKALER.

Ressourcer er også dét, man som regel har for lidt af, når man planlægger et event: tid, penge, mandskab, ideer, materialer, markedsføring osv. Prøv at tænk, hvor nemt det ville være, hvis vi havde et system, hvor vi kunne søge efter frivillige, musik, forslag til aktiviteter, madboder og underholdning. Pludselig ville det ikke være så svært at arrangere noget, der var interessant for alle i familien og dermed gjorde arrangementet til en succes!

ORIGINAL arbejder i øjeblikket på at lave sådan  en database, hvor vi kan dele og deles om materialer, ressourcer, ideer. Alt dette kommer ikke af ingenting. Det kan kun lade sig gøre, hvis sådan én som dig byder ind med, hvad din forening kan bidrage med.

bord-baenksaetMadbodTeltTelt2Frivillige

Hvis I derfor har nogle telte eller borde, I gerne vil låne ud eller har nogle frivillige, der kan hjælpe til, så udfyld nedenstående skema og få del i ORIGINALS fælles Ressource- og Materiale-Database. I får så adgang til et system, hvor I kan søge efter dét, I har brug for og indgå i et fællesskab med de andre frivillige kræfter i Haderslev.
A webform by Podio