Vær med

Vær med

Vil du også være med til at skabe mere kulturliv og glade dage i Haderslev, vil din forening deltage i ORIGINAL eventet eller ønsker du bare selv at være en del af ORIGINAL og være med til at skabe en succes? Så udfyld nedenstående skema og én af de andre ORIGINALer vil tage kontakt til dig hurtigst mulig for nærmere dialog.

ORIGINAL for arrangører
Vil du også lave et fedt event, hvor der er noget for alle i familien? Skal du bruge hjælp til planlægning, har du styr på markedsføringen eller mangler du frivillige kræfter eller telte, borde og bænke? Så kan vi måske hjælpe! Der er nogle regler for at være med, men til gengæld kan vi hjælpe med ressourcer og markedsføring.

Vi arbejder i et projektsystem, der hedder Podio. Her vil du kunne finde svar på praktiske spørgsmål, finde ressourcer, lokalisere partnere og komme i kontakt med andre ORIGINALer.

ORIGINAL for foreninger
Stræber din forening, klub eller band efter en bedre eksponering? Vil I gerne sørge for, at der er flere, der véd hvad I laver og hvor fedt, det er at være med i jeres forening? Vil I gerne ud og møde andre ligesindede og skabe netværk? Så er ORIGINAL EVENTS noget for jer at deltage i! Det store event i juni kommer til at samle mange forskellige foreninger, lokale fødevareproducenter og musikere, så det bliver noget, der kan tiltrække alle i familien – i hele Sønderjylland!

ORIGINAL for sponsorer
Vil din virksomhed gerne sættes i forbindelse med fede, lokale arrangementer? ORIGINAL kommer til at skabe merværdi for alle medvirkende samt Haderslev by og kommune. Med ORIGINAL sætter vi Haderslev på Europakortet, skaber mere kultur og forbedrer oplevelsen af fællesskab med de andre deltagere.

Netop merværdi og win-win situationer er os også på sinde, når det drejer sig om sponsor-samarbejder, og vi er meget interesserede i at indgå i samarbejde med alle, der kunne have interesse i at markedsføre sin virksomhed i lokalsamfundet. Vi kan skræddersy sponsorpakker, der har fokus på et bestemt geografisk område – f.eks. Gram eller Vedsted – eller som henvender sig til et bestemt publikum – f.eks. løbeinteresserede – så din virksomhed når sin ideelle målgruppe og så publikum eksponeres for tilbud, de rent faktisk kan bruge til noget. Win-Win!

ORIGINAL for uddannelsesinstitutioner
Ønsker din uddannelse at lave undervisning, der har afsæt i virkeligheden? Hvor eleverne laver noget, de ser har en effekt og hvor de kan være stolte af, at have bidraget til et arrangements succes? Så har vi masser af gode ideer til hands-on, real-life projekter, som kan indgå i undervisningen:

  • Markedsføring – lave marketingkampagner og marketingmateriale
  • Kommunikation – skrive målrettede tekster til både hjemmeside, artikler og annoncer
  • Grafisk materiale – kreere grafiske profiler, tænke i grafiske identiteter og lave grafisk materiale
  • Videoproduktion – producere fede, informative videoer, der bliver det næste Youtube hit
  • Webdesign – designe og optimere hjemmesider
  • Projekthåndtering – hvordan arrangeres, håndteres og afvikles et arrangement
  • Byggeri – bygning af scene, klatrebane eller træhytte til det næste ORIGINAL arrangement
  • > Indsæt din idé her! < Kom frisk, hvis du har en god idé til at involvere dine elever i konkret projekt, der giver noget tilbage til lokalsamfundet

ORIGINAL for DIG
Brænder du for at lave frivilligt arbejde? Vil du også være med til at sætte Haderslev på Europakortet? Har du lyst til at engagere dig i arbejdet for, at din region fortsat er et spændende sted at leve, stifte familie og være aktiv? Så skal du da være med holdet! Vi er en flok ORIGINALer med entusiasme, energi og empati. Vi véd, at hvis man gør noget godt for andre, gør man noget godt for én selv. Så gør noget godt for dig, mig og hele Haderslev og bliv en del af ORIGINAL – idag!
The simplest way to manage projects out there